Over ons

De Raad is al meer dan 80 jaar als mannenmodezaak gevestigd in het centrum van Winschoten met een klantenkring uit het Oldambt, Westerwolde en de Veenkoloniën. In eerste instantie werd er voornamelijk bedrijfskleding verkocht, maar sinds de jaren zestig van de vorige eeuw ook mannenmode en algemene texielgoederen. 

In 1972 werd een geheel nieuw
pand gebouwd aan de Venne in Winschoten. In dit nieuwe pand werd de mannenmodezaak uitgebreid met een jeansafdeling, en ontstond een winkel van meer dan 1500 vierkante meter. Eind jaren tachtig werd de lingerie- en ondermode afdeling afgesplitst in een aparte afdeling, die verder ging onder de naam Lindessa. Tegenwoordig bestaat het bedrijf uit twee verschillende winkels, de lingeriewinkel onder de naam Lindessa en de mannenmodewinkel onder de naam De Raad. De Raad heeft inmiddels een zeer uitgebreide modecollectie.

Op de begane grond vindt u de
casual mannenmode. Deze collectie bezit modieuze, vlotte kleding voor een zeer breed publiek. Wilt u toch liever iets formeler gekleed, of zoekt u een pak? Een halve etage hoger vindt u de kostuums alsmede de wat formerlere mannenkleding. Ook in dit segment hebben wij een zeer breed assortiment. Op de eerste etage bevindt zich een aparte jeansafdeling met een enorme keus aan spijkerbroeken en vrijetijdskleding.

Tevens vindt u op deze etage de afdeling bedrijfskleding, voor
zowel mannen als vrouwen. De afdeling bedrijfskleding hoofdzakelijk gericht op kleding voor in de zorg. Wij leveren zowel bedrijfsmatig aan diverse zorginstellingen, tandartsenpraktijken, fysiotherapie, etc. en aan particulieren. We streven er naar uw bestellingen zo zorgvuldig en snel mogelijk te verwerken.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »